HER AY DİSPANSERLERDE KAYITLI TÜBERKÜLOZ TEDAVİSİ GÖREN DİSPANSER HEKİMLERİNCE BİLDİRİLEN HASTALARA ALIŞVERİŞ KARTI TEMİNİ YAPILMAKTADIR. HASTALAR  TESLİM EDİLEN KARTLA KENDİLERİNE BİLDİRİLEN MAĞZADAN YÖNETİM KURULUNCA BELİRLENEN LİMİTLE TÜTÜN VE KONTÜR ÜRÜNLERİ HARİCİ BÜTÜN İHTİYAÇLARINI GİDERMEKTEDİRLER. HASTALARA BU YARDIM TEDAVİ SÜRESİNCE YAPILMAKTADIR.

2015 YILI 1551
2016 YILI 1733
2017 YILI 1577
2018 YILI OCAK 186
ŞUBAT 202
MART 196
NİSAN 212
MAYIS 206
HAZİRAN 209
TEMMUZ 200
AĞUSTOS 193
EYLÜL 189
EKİM 192
KASIM 189
ARALIK 180
2019 YILI OCAK 169
ŞUBAT 160
MART 167
NİSAN 184
MAYIS 188

HER SENE KIŞ MEVSİMİ GELMEDEN DİSPANSER HEKİMLERİNCE BİLDİRİLEN TÜBERKÜLOZ TEDAVİSİ GÖREN HASTALARA 1 TON KÖMÜR YARDIMI VE YETERİ KADAR ODUN YARDIMI YAPILMAKTADIR.

2015 YILI  135
2016 YILI 124
2017 YILI 194
2018 YILI  105

YILDA BİR DEFA DİSPANSER HEKİMLERİNCE BİLDİRİLEN TÜBERKÜLOZ TEDAVİSİ GÖREN HASTALARA YÖNETİM KURULUNCA BELİRLENEN MAĞAZALARDAN ALIŞVERİŞ ÇEKİ VERİLEREK GİYİM VE AYAKKABI İHTİYAÇLARINI GİDERMELERİ İÇİN YARDIM YAPILMAKTADIR.

2015 YILI  135
2016 YILI 124
2017 YILI 194
2018 YILI  196

MADDİ DURUMU KÖTÜ OLAN, GEREKLİ ŞARTLARI TAŞIYAN  DİSPANSER HEKİMLERİNCE BİLDİRİLEN TÜBERKÜLOZ TEDAVİSİ GÖREN HASTALARA  6 AY SÜRELİ MADDİ YARDIM YAPILMAKTADIR.

Her hastaya altı ay boyunca yardım yapılmıştır.

2015 YILI  20
2016 YILI 18
2017 YILI 20
2018 YILI  OCAK 10
ŞUBAT 10
MART 10
NİSAN  8
MAYIS 5
HAZİRAN
TEMMUZ 1
AĞUSTOS 3
EYLÜL 4
EKİM 4
KASIM 5
ARALIK 5
2019 YILI  OCAK 5
ŞUBAT 3

ÜNİVERSİTEDE OKUYAN  BAŞARILI , İHTİYAÇ SAHİBİ , EĞİTİM DÖNEMİ BAŞINDA BAŞVURUDA BULUNUP YÖNETİM KURULUNCA BELİRLENEN ÖĞRENCİLERİMİZE, ÖĞRENİM DÖNEMİ BOYUNCA BURS YARDIMI YAPILMAKTADIR.

2015 YILI  129
2016 YILI 386